بوعلی سینا سرمایه علمی، تاریخی و تمدنی همدان است

بوعلی سینا سرمایه علمی، تاریخی و تمدنی همدان است
معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان گفت: بوعلی سینا سرمایه علمی، تاریخی و تمدنی ایران و جهان است که باید با حفظ و انتقال تلاش‌های علمی او به نسل‌های آینده از این میراث گرانبها نگهداری کرد.

 

 

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی سینا، علیرضا قاسمی­ فرزاد با بیان اینکه استانداری از ابتدا برای برگزاری همایش هزاره تألیف کتاب قانون در کنار بنیاد علمی و فرهنگی بوعلی سینا کارها را به پیش برده است، اظهار داشت: برای پیشبرد هرچه بهتر برنامه‌ها از نقطه نظرات و دیدگاه‌های عالمانه و کارشناسانه آیت‌االله محمدی رئیس محترم این بنیاد بهره‌مند هستیم.

 

وی ادامه داد: برای برگزاری همایش هزاره تألیف کتاب قانون بوعلی سینا ستادی به ریاست استاندار همدان تشکیل و در سه بخش اجرایی، علمی و فرهنگی و اطلاع رسانی کارها انجام می‌شود.

 

معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان با اشاره به اینکه محوریت برگزاری همایش هزاره تألیف کتاب قانون با شورای عالی انقلاب فرهنگی و کمیته فرهنگ و تاریخ و تمدن ایران اسلامی است تصریح کرد: جلساتی در شورای عالی انقلاب فرهنگی با حضور اساتید و فرهیختگانی در زمینه علم، فرهنگ و ادب تشکیل شده است.

 

وی اضافه کرد: کمیته علمی در شورای عالی انقلاب فرهنگی برای بررسی مقاله‌های رسیده به دبیرخانه همایش تشکیل شده است.

 

قاسمی فرزاد با بیان اینکه سازمان علمی و فرهنگی یونسکو سال‌های 2012 و 2013 را به عنوان هزاره تألیف کتاب قانون تعیین کرده است ابراز داشت: در برخی از کشورها به این مناسبت همایش و برنامه‌های مختلفی برگزار می‌شود که در ایران نیز که مهد این دانشمند بزرگ است همایش هزاره تألیف کتاب قانون در تهران و همدان برگزار می‌شود.

 

وی خاطرنشان کرد: محوریت برگزاری همایش به دانشکده طب سنتی دانشگاه تهران و دانشگاه تربیت مدرس به عهده دارند.

 

معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان افزود: باید مقام و جایگاه، بزرگان علمی و دانشمندانی که با تلاش های علمی و فرهنگی خود، پایه و اساس علم را در دنیا بنیان نهادند را گرامیداشت و برای آنها نکوداشت گرفت.

 

وی هدف از برگزاری همایش تألیف کتاب قانون بوعلی سینا را نیز نکوداشت این دانشمند بزرگ جهانی و اسلامی دانست و ابراز داشت: کتاب قانون در طول هزار سال گذشته منبع و مرجع اصلی علم طب در دانشگاه‌های بزرگ دنیا بوده و در حال حاضر هم از آن استفاده می‌شود.

 

قاسمی فرزاد افزود: علم پزشکی رشد و توسعه روزافزون خود را مرهون تلاش‌ها و اقدامات علمی دانشمند بزرگ بوعلی سینا و کتاب ارزشمند قانون است.

 

وی ادامه داد: با توجه به اینکه این دانشمندان از ایران برخاسته و به رشد و گسترش علم در جهان کمک کردند باید جایگاه و شأن آنها را والا و گرامیداشته و به نسل‌های آینده معرفی کنیم.

 

معاون سیاسی و امنیتی استاندار همدان گفت: دانشمندان و دانشجویان ما باید بوعلی سینا و همه بزرگان علمی را مرجع تحقیقات خود قرار داده و آنچه که امروز در غرب تدریس می شود حاصل تلاش های علمی دانشمندان اسلامی است.

 

وی افزود: بوعلی سینا و دیگر دانشمندان بزرگ اسلامی، سرمایه‌های تاریخی و تمدنی ما هستند که باید در راستای حفظ آن ها با نکوداشت مقام آنها و انتقال دانش آن ها به نسل‌های آینده این میراث گرانبها را حفظ کنیم.

 

 

 

۱ آبان ۱۳۹۲ ۱۰:۵۹
روابط عمومی و امور بین‌الملل بنیاد بوعلی‌سینا |
تعداد بازدید : ۱,۶۳۴
کد خبر : ۲۴۷

ارسال نظر


برای نظر دادن ابتدا باید به سیستم وارد شوید. برای ورود به سیستم اینجا کلیک کنید.

همدان - بنای آرامگاه بوعلی‌سینا - ساختمان اداری بنیاد بوعلی‌سینا

 ۹۸۸۱۳۸۲۶۳۲۵۰+ -  ۹۸۸۱۳۸۲۷۵۰۶۲+

info@buali.ir

برای دریافت پیامک‌های بهداشتی در زمینه طب سینوی، کلمه طب را به شماره ۳۰۰۰۱۸۱۹ ارسال کنید